Logo Spa4Dogs

Borstelkaart

borstelkaartDe kaarten zijn 1 jaar geldig.Een huishond heeft verzorging nodig. Het is daarom belangrijk dat een vakkundig iemand de vacht goed verzorgt. Als we dit niet doen gaat de vacht vervilten(klitten) waardoor er problemen kunnen ontstaan. Er komt dan niet genoeg zuurstof bij de huid en zo kunnen er dan irritatie- en/of smetplekken ontstaan met alle gevolgen van dien. Het toiletteren is daarom niet alleen om de hond er mooi uit te laten zien, maar ook een noodzaak. Daarom is het ook heel belangrijk om een pup zo vroeg mogelijk te laten wennen met borstelen en het kammen van de vacht.

Helaas lopen er veel honden rond met klitten. Dit kan omdat het baasje er geen tijd voor heeft, blessure of beperking en misschien doordat de hond het kammen niet toelaat. Hier hebben we uiteraard begrip voor en aangezien een goede borstelbeurt erg belangrijk is, biedt Spa4Dogs een borstelkaart aan. Deze bestaat uit zes borstelbeurten en is tien maanden geldig. Op deze manier kunt u zelf bepalen of uw hond eenmaal per week komt, eenmaal in de veertien dagen of eens per maand. U betaalt bovendien slechts voor vijf keer en krijgt de zesde gratis! De borstelkaart is exclusief uitgebreid ontklitten, wassen en overige trimbehandelingen.

Ontklitten vanaf € 10,- per half uur extra

Over ons

We zijn een klein bedrijf gericht op exclusieve wellness voor uw hond. Niet gericht op trimmen, maar op de ultieme verzorging. Uiteraard kunt u ook voor een trimbeurt bij ons terecht.


Spa4Dogs

Zeilmakerstraat 15, 9403 VA Assen
0652325488
info@spa4dogs.nl
We werken uitsluitend op afspraak

Vragen?

Netty Olijve

Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact op.