Logo Spa4Dogs

Anti-Teken spray

€ 16,95
Beschrijving

De Anti-Teken spray van Lila Loves It is geschikt voor honden van alle leeftijden. Deze spray is op basis van kruiden en werkt beschermend tegen teken, vlooien, muggen en andere insecten. De Anti-Teken spray is een betrouwbaar afweermiddel op plantaardige basis. Het bevat stoffen die door hun geur hinderlijk ongedierte verdrijven. Dit houdt teken, vlooien, muggen en andere insecten op afstand. De Anti-Teken spray doet dit op een volledig plantaardige manier zonder chemische ingrediënten. Een echt alternatief voor chemische producten of spot on preparaten. De Anti-Teken spray is ideaal voor onderweg. Eenmaal aangebracht, is je hond tot vier uur lang betrouwbaar beschermd. Spray gewoon op de vacht of huid voordat je gaat wandelen en je kunt volop genieten van het buitenseizoen. Voor dieren die niet graag gespoten worden, kan de Anti-Teken spray ook gewoon op de hand gespoten worden en daarna met de handen over de vacht verspreid worden. De spray is na opening 12 maanden houdbaar.

  • Geschikt voor honden van alle leeftijden
  • Op basis van een kruidenformule, zonder chemische ingrediënten
  • Werkt beschermend tegen teken, vlooien, muggen en andere insecten
  • Niet geschikt voor katten
  • Snel verzonden

Samenstelling:

AQUA, EUCALYPTUS CITRIODORA OLIE, CAPRYL / CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL CITRAAT / LACTAAT / LINOLEAAT / OLEAAT, POLYGLYCERYL-4 COCOAT, GLYCERYL CAPRYLATE, POLYGLYCERYL-3 CAPRATE GOM, XANTHAANGOM

Actief bestanddeel: 9,6 g / 100 g Eucalyptus citriodora-olie, gehydrateerd, gecycliseerd BAuA Reg.-Nr.: N-75525

Uitleg van de belangrijkste ingrediënten:

Eucalyptus Citriodora-olie - Citriodiol is een natuurlijk actief ingrediënt uit de groep van insectenwerende middelen, die wordt gebruikt om insecten- en tekenbeten af ​​te weren. Het is een extract verkregen uit een citroen-eucalyptussoort die inheems is in China. Het wordt beschouwd als het meest effectieve natuurlijke middel om insecten te beschermen en ze weg te houden met zijn geur.

Over ons

We zijn een klein bedrijf gericht op exclusieve wellness voor uw hond. Niet gericht op trimmen, maar op de ultieme verzorging. Uiteraard kunt u ook voor een trimbeurt bij ons terecht.


Spa4Dogs

Zeilmakerstraat 15, 9403 VA Assen
0652325488
info@spa4dogs.nl
We werken uitsluitend op afspraak

Vragen?

Netty Olijve

Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact op.