Logo Spa4Dogs

Lila Loves It Eye Care

No image set
€ 11,50
Beschrijving

Verwijdert voorzichtig korstjes en vuil uit het gebied rondom de ogen. Vuil, verklevingen en traanstrepen worden behoedzaam opgelost. EYE-CARE zorgt voor een goed huidmilieu en is daarbij zeer zacht voor de gevoelige huid rond de ogen. Huid en oogleden worden gekalmeerd en de regeneratie wordt ondersteund. LILA LOVES IT EYE-CARE wordt aanbevolen door dierenartsen.

Aloë Vera, zeezout en ogentroost (Eufrasia) reinigen zacht, zonder het effect van brandende ogen. Onze EYE-CARE verzorgt met de beste natuurlijke ingrediënten. Aloë Vera hydrateert, werkt mee aan wondheling en heeft zich bewezen als verzorgend middel voor de geïrriteerde huid. Zeezout wordt vanwege zijn minerale samenstelling succesvol in de dermatologie gebruikt. Eufrasia (ogentroost), een traditionele geneeskrachtige plant, heeft een rustgevend effect op ontstekingen van ogen en oogleden en kalmeert de huid bij brandende ooghoeken. In combinatie met de kracht van Hamamelis (toverhazelaar) wordt de oogomgeving gekalmeerd en de regeneratie ondersteund.

Ingrediënten: ALOË BARBADENSIS BLAD SAP *, PROPAANDIOL, GLYCERIN, XANTHAN GOM, MARIS SAL, EUPHRASIA OFFICINALIS EXTRACT *, HAMAMELIS VIRGINIANA EXTRACT *, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID * van gecontroleerde biologische teelt

Gebruiksaanwijzing: Voor een zachte reiniging, breng EYE CARE aan op een wattenstaafje/schijfje en maak voorzichtig schoon rond de ogen van uw huisdier. Gebruik voor elke oog een nieuwe wattenstaafje/schijfje om bacteriële transmissie te voorkomen. EYE CARE kan dagelijks worden gebruikt.

Over ons

We zijn een klein bedrijf gericht op exclusieve wellness voor uw hond. Niet gericht op trimmen, maar op de ultieme verzorging. Uiteraard kunt u ook voor een trimbeurt bij ons terecht.


Spa4Dogs

Zeilmakerstraat 15, 9403 VA Assen
0652325488
info@spa4dogs.nl
We werken uitsluitend op afspraak

Vragen?

Netty Olijve

Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact op.