Logo Spa4Dogs

Lila Loves It - Micro Zilver & Aloë Vera Spray

No image set
€ 16,50
Beschrijving

Deze spray van Lila Loves It is op basis van natuurlijke ingrediënten met o.a. Hyaluronzuur, Aloë Vera en Micro-zilver. Een unieke combinatie van deze drie ingrediënten zorgt voor een anti-bacteriële en ontstekingsremmende werking waardoor de wond ontsmet wordt en sneller heelt. Tevens wordt de geïrriteerde huid op een milde en pijnloze manier direct verzacht. Dringt niet door in de huid en vormt een beschermingslaagje op de wond. ZILVERSPRAY+ HYALURON is de innovatie van ST. DIEM`S met Quick Recovery Effect (QRE) van ST. DIEM`S voor de betere wondverzorging. QRE – het Quick Recovery Effect – ontstaat door een nieuw ontwikkelde combinatie uit microzilver, hyaluron en aloë vera.

ZILVERSPRAY+ HYALURON wordt gebruikt voor de eerste verzorging van letsel, wonden, schuurwonden of na operatie en wordt direct op het te verzorgen gedeelte gespoten. Deze behandeling is eenvoudig en absoluut pijnloos en kan ook worden uitgevoerd bij grote wonden. Na het aanbrengen blijft het microzilver aantoonbaar op de huid en kan aldaar zijn antiseptische werking ontplooien. Microzilver wordt slechts punctueel op het huidoppervlak aangebracht en dringt niet in de huid. De effectiviteit van hyaluron is te danken aan de ontstekingsremmende eigenschappen en het hoge waterbindende vermogen. De wond wordt gehydrateerd en een verhoogde celactiviteit kan de wondgenezing positief beïnvloeden. Aloë vera ondersteunt hierbij de regeneratie.


Toepassing:

  • bij schaaf en bijtwonden
  • bij hotspots
  • bij wonden na chirurgische ingrepen

Ingrediënten: ALOË BARBADENSIS GEL *, PROPAANDIOL, GLYCERINE, ZILVER (GEMENGD), NATRIUMHYALURONAAT, NATRIUMCIPRAAT, XANTHANGOM, CITROENZUUR
* van gecontroleerde biologische teelt veganistisch

Over ons

We zijn een klein bedrijf gericht op exclusieve wellness voor uw hond. Niet gericht op trimmen, maar op de ultieme verzorging. Uiteraard kunt u ook voor een trimbeurt bij ons terecht.


Spa4Dogs

Zeilmakerstraat 15, 9403 VA Assen
0652325488
info@spa4dogs.nl
We werken uitsluitend op afspraak

Vragen?

Netty Olijve

Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact op.