Logo Spa4Dogs

Vingertandenborstel micro-fleece

€ 9,50
Beschrijving
  • Reinigt op effectieve wijze de tanden, tandvlees en tong van honden (en katten)
  • Zachte microvezel materiaal verwijdert vuil en tandplak
  • Voor een optimaal resultaat te gebruiken met Lila Loves It Liladent tandpasta
  • Past om elke vinger
  • Bestrijdt tandplak en tandsteen
  • Vermindert mondgeur
  • Antibacteriële zilverionentechnologie
  • 100% vrij van chemische toevoegingen

Meer over Lila Loves It vingertop tandenborstel voor de hond

Deze handige vingertandenborstel van het merk Lila Loves It kun je om je wijsvinger doen. Samen met de Liladent tandpasta kan je heel gemakkelijk jouw hond zijn tanden poetsen. Een vinger tandenborstel is vaak prettiger in de mond en ook minder eng voor jouw hond. Begin zo vroeg mogelijk met tandenpoetsen en bouw de tijd langzaam op. Het is veel prettiger om te doen als het voor beiden een leuke ervaring is en blijft.

Dankzij de antibacteriële zilverionentechnologie hecht de vingertandenborstel zich aan bacteriën. Na gebruik afspoelen met warm water en laten drogen.

Inhoud: 1 micro-fleece vingertandenborstel, geschikt voor iedere maat vinger

Gebruiksaanwijzing: Stop jouw wijsvinger in het Dental Micro-fleece doekje en bevochtig de top met een beetje water. Om te wennen kun je eerst beginnen met alleen water. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de Lila Loves It Liladent tandpasta te gebruiken.

Reinig alle zijden van de tanden met een licht draaiende en drukkende beweging. Hierna masseer je het tandvlees zachtjes en poets je over de tong. Voor een goede poetsbeurt houdt je (net als bij ons) 2-3 minuten aan. Maar bouw dit rustig

Over ons

We zijn een klein bedrijf gericht op exclusieve wellness voor uw hond. Niet gericht op trimmen, maar op de ultieme verzorging. Uiteraard kunt u ook voor een trimbeurt bij ons terecht.


Spa4Dogs

Zeilmakerstraat 15, 9403 VA Assen
0652325488
info@spa4dogs.nl
We werken uitsluitend op afspraak

Vragen?

Netty Olijve

Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact op.