Logo Spa4Dogs

10-in-1 after bath spray

€ 12,95
Beschrijving

10-in-1 na badspray heeft een geweldige gepatenteerde formule die het allemaal doet! Dit is een leave-in conditioner voor de vacht die de vacht gezond, glanzend en zacht zal laten lijken.

Voorwaarden. Revitaliseert. Anti-Itch. Anti-Flake. Ontwart. Glimmend. Zacht. Luxueuze geur. Aromatherapie. Reinigt.

Warren London wilde het je gemakkelijk maken om je hond die perfecte vacht te geven. Dit product is perfect om direct na het baden te gebruiken. Het werkt het best direct na het drogen van de hond of met een enigszins vochtige vacht. Door het in te borstelen, wordt het product gelijkmatig over het product verspreid.

Gebruiksaanwijzing: voor de beste resultaten, gebruik het product direct na het baden van uw hond. Spuit een gelijkmatige hoeveelheid Warren London 10-in-1 na badspray op de vacht van de hond. Hoewel niet essentieel, kan het poetsen van de vacht na het spuiten helpen om het product gelijkmatig te maken en het in staat te stellen alle delen van de vacht te bereiken. Laat het product in de vacht drogen en niet uitwassen.

Over ons

We zijn een klein bedrijf gericht op exclusieve wellness voor uw hond. Niet gericht op trimmen, maar op de ultieme verzorging. Uiteraard kunt u ook voor een trimbeurt bij ons terecht.


Spa4Dogs

Zeilmakerstraat 15, 9403 VA Assen
0652325488
info@spa4dogs.nl
We werken uitsluitend op afspraak

Vragen?

Netty Olijve

Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact op.