Logo Spa4Dogs

2-in -1 shampoo & condioner

TIJDELIJK UITVERKOCHT!
€ 14,95
Beschrijving

Warren London 2-in-1 hondenshampoo + conditioner is helemaal natuurlijk gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze langdurige geurende geur op basis van kokos is de perfecte oplossing voor de behoeften van uw hond om te zwemmen. Samen met de andere natuurlijke ingrediënten vinden we dat kokos en lanolextract de perfecte glans en gevoel voor elke soort vacht produceert. Tenslotte hebben we een speciale crèmespoeling toegevoegd die de conditie van de vacht perfectioneert.

Dit product is zeep- en detergentvrij en zal plaatselijke vlooienpreventiemiddelen niet verstoren. Geschikt voor honden en katten.

Gebruik: voor het beste resultaat 2-3 keer per maand. Maak je hond goed nat met warm water. Breng voldoende Warren London 2 in 1 Shampoo & Conditioner aan om een ​​rijk schuim te maken. Bedek alle delen van de vacht en wees extra voorzichtig rond het gezicht en de ogen. Laat het 5-10 minuten staan, spoel grondig. Voor de beste resultaten, herhaal het proces.

TIJDELIJK UITVERKOCHT!

Over ons

We zijn een klein bedrijf gericht op exclusieve wellness voor uw hond. Niet gericht op trimmen, maar op de ultieme verzorging. Uiteraard kunt u ook voor een trimbeurt bij ons terecht.


Spa4Dogs

Zeilmakerstraat 15, 9403 VA Assen
0652325488
info@spa4dogs.nl
We werken uitsluitend op afspraak

Vragen?

Netty Olijve

Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact op.