Logo Spa4Dogs

Grapeseed oil Pootjes en neus revitalizer

€ 12,95
Beschrijving

Druivenpitolie Paw Revitalizer komt uit de druiven van Toscane, Italië. Deze unieke, anti-oxidantrijke druivepitolie mengt en hydrateert en revitaliseert droge en gebarsten poten. De poten zullen zachter en gladder lijken als deze druive mix het vocht aanvult. Bij Warren London zijn we erg verheugd dit product te hebben ontdekt dat wonderen heeft gedaan voor hondenpootjes en ook voor neuzen. Dit is een natuurlijk, met olie verrijkt product met antioxidanten en vitamine A, B, B5, D en E.

Ingrediënten: druivenpitolie, aminozuren, BHA, natuurlijke keratine, organische calcium, saffloerolie, tarwekiemolie, vitamine A, vitamine D, sesamolie, vitamine B-5, vitamine E, zijdeproteïne, natuurlijke proteïne, panthenol, thymol, Methyl Glucose Ether

Gebruik;

Poten: we raden aan dit product twee tot drie keer per week te gebruiken. Gewoon een keer spuiten of een klein beetje wrijven op de poten van uw hond. Wrijf grondig in. Voor een intensere behandeling kunnen sokken na het aanbrengen van olie over de voeten van de hond worden geplaatst en een paar uur of een nacht blijven staan.

Neuzen: we raden aan dit product alleen voor hondenneuzen te gebruiken als ze droog of gebarsten zijn. Voor honden die gevoelig zijn voor droge neuzen, wordt het aanbevolen om een ​​of twee keer per week te gebruiken om uitdroging te voorkomen.

Over ons

We zijn een klein bedrijf gericht op exclusieve wellness voor uw hond. Niet gericht op trimmen, maar op de ultieme verzorging. Uiteraard kunt u ook voor een trimbeurt bij ons terecht.


Spa4Dogs

Zeilmakerstraat 15, 9403 VA Assen
0652325488
info@spa4dogs.nl
We werken uitsluitend op afspraak

Vragen?

Netty Olijve

Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact op.