Logo Spa4Dogs

Lavendel Shampoo

€ 14,95
Beschrijving

Warren London's Calming Lavender Shampoo voor honden reinigt niet alleen, maar laat ook een langdurige, frisse lavendelgeur achter. We gebruikten alle natuurlijke ingrediënten en het PH-uitgebalanceerd is speciaal gemaakt voor alle soorten hondenjassen. De toevoeging aloë vera aan deze formule zal ook helpen om een ​​zachtere en gladdere vacht te creëren. De resultaten zijn

geweldig en je moet het zien om het te geloven.

Dit product is zeep- en detergentvrij en zal plaatselijke vlooienpreventiemiddelen niet verstoren. Geschikt voor honden en katten.

Richtingen: gebruik voor het beste resultaat 2-3 keer per maand. Maak je hond goed nat met warm water. Breng voldoende Shampoo aan om een ​​rijk schuimend effect te krijgen. Bedek alle delen van de vacht en wees extra voorzichtig rond het gezicht en de ogen. Laat het 5-10 minuten staan, spoel grondig. Voor de beste resultaten, herhaal het proces.

Lavendel Shampoo Aloe Vera voor gezonde huid & vacht

Over ons

We zijn een klein bedrijf gericht op exclusieve wellness voor uw hond. Niet gericht op trimmen, maar op de ultieme verzorging. Uiteraard kunt u ook voor een trimbeurt bij ons terecht.


Spa4Dogs

Zeilmakerstraat 15, 9403 VA Assen
0652325488
info@spa4dogs.nl
We werken uitsluitend op afspraak

Vragen?

Netty Olijve

Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact op.