Logo Spa4Dogs

Oatmeal Shampoo

€ 14,95
Beschrijving

Warren London's natuurlijke havermout shampoo voor honden is een product van hoge kwaliteit dat niet alleen de jeuk, schilferige en gevoelige huid verlicht, maar ook de vacht van uw hond revitaliseert om het een geweldige uitstraling te geven. Deze shampoo heeft een zeer lichte maar verfrissende kersengeur.

Allergieën komen voort uit vele bronnen, of het nu gras, pollen, voedsel, vlooien of andere irriterende stoffen zijn en kunnen uw hond ellendig laten voelen. Deze shampoo is geformuleerd om deze problemen te verlichten en uw hond weer gelukkig te laten voelen.

Deze havermoutshampoo voor honden is zeep- en wasmiddelvrij!

Richtingen: gebruik voor het beste resultaat 2-3 keer per maand. Gebruik warm water en maakt de vacht goed nat. Breng voldoende Warren London havermoutshampoo aan voor een rijk schuimmiddel. Bedek alle delen van de vacht en wees extra voorzichtig rond het gezicht en de ogen. Laat het 5-10 minuten staan ​​en spoel het vervolgens grondig uit. Voor de beste resultaten, herhaal het proces.

Over ons

We zijn een klein bedrijf gericht op exclusieve wellness voor uw hond. Niet gericht op trimmen, maar op de ultieme verzorging. Uiteraard kunt u ook voor een trimbeurt bij ons terecht.


Spa4Dogs

Zeilmakerstraat 15, 9403 VA Assen
0652325488
info@spa4dogs.nl
We werken uitsluitend op afspraak

Vragen?

Netty Olijve

Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact op.